avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Doresc sa iau in inchiriere un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Doresc sa iau in inchiriere un apartament.Doamna,care ...

Buna ziua.Doresc sa iau in inchiriere un apartament.Doamna,care s-a recomandat ca fiind proprietara apartamentului,spune ca imi face contract de inchiriere pe firma dumneaei.Adica,vrea sa cedeze prin notariat ( banuiesc ca este vorba de un contract de comodat ) apartamentul propriei firme si sa imi faca mai departe mie contract de inchiriere.Firma avand obiect e activitate de comert si nu de inchirieri imobile.Nu mi se pare in regula acest mod .Totusi,as dori sa aflu la ce riscuri ma pot expune,in acest caz,si daca exista vreo varianta ca sa ma asigur va fi totul ok.Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Moscu Marius , utilizator 11:39, 30 August 2021
E in regulă, firma poate avea mai multe coduri caen autorizate. Dvs nu aveți nici o problemă. Închiriați fără grijă.

Moscu Marius a scris:

Buna ziua.Doresc sa iau in inchiriere un apartament.Doamna,care s-a recomandat ca fiind proprietara apartamentului,spune ca imi face contract de inchiriere pe firma dumneaei.Adica,vrea sa cedeze prin notariat ( banuiesc ca este vorba de un contract de comodat ) apartamentul propriei firme si sa imi faca mai departe mie contract de inchiriere.Firma avand obiect e activitate de comert si nu de inchirieri imobile.Nu mi se pare in regula acest mod .Totusi,as dori sa aflu la ce riscuri ma pot expune,in acest caz,si daca exista vreo varianta ca sa ma asigur va fi totul ok.Multumesc frumos.

Din cate am inteles,nu are autorizat cod caen pe inchirieri.O sa incerc sa scot un certificat constatator,dupa ce aflu numele firmei si al doamnei.Din pacate nu s-a recomandat,iar numele de pe site-ul unde este publicat anuntul,nu sant sigur ca este cel real.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator punct de lucru cojocar veronica cojocar veronica societatea pe care o reprezint are un contract de prestari servicii cu o firma in al carei spatiu autorizat(are certificat constatator al punctului de lucru) ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma AnaMaria08M AnaMaria08M Buna ziua, Imi doresc sa-mi fac un magazin online. Pentru asta trebuie sa infiintez o firma, din cate am citit SRL-urile sunt cele mai intalnite. Sediul social ... (vezi toată discuția)
Autorizare pfa , autorizatie comert in targuri si piete Roxana1986 Roxana1986 Buna ziua.Doresc sa ma fac coordonator la Oriflame si pentru acest lucru am inteles ca trebuie sa ma autorizez ca PFA.Pentru inceput mi-am depus la RC ... (vezi toată discuția)