avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua,am o mare dilema.lucrez in sistem ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua,am o mare dilema.lucrez in sistem militar,voi iesi ...

buna ziua,am o mare dilema.lucrez in sistem militar,voi iesi la pensie cu o vechime de aprox 21 ani,dar pana sa ma angajez in sistem am mai lucrat 18 ani civil.intrebarea este mi se vor lua in calcul si acesti 18 ani,sau sa i consider pierduti?va multumesc.zi buna.
Cel mai recent răspuns: nicuDragomir , utilizator 08:39, 1 Septembrie 2021
Pentru cei 18 ani din sistemul public veti primi pensie la implinirea varstei de 65 ani.
ok,va multumesc.o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valorificare ani mediu privat, dupa trecerea in rezerva. michirec michirec Buna ziua. Nascut in august 1958, militar in termen in 1978-79, scoala militara 1979-1981 august, cadru activ 1981-2005 august, pensionat cu ordonanta in ... (vezi toată discuția)
Ce se intimpla cu contributia la sistemul public de pensii,dupa iesirea la pensie din sistemul militar. crasmaru costel crasmaru costel rog a ma indruma,eventual articole de legi,in care se prevede ce se intimpla cu contributia la sistemul public de pensii,dupa iesirea la pensie (cu ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata lilly11a lilly11a Daca o persoana a lucrat timp de 12 ani in grupa a 2 de munca, in procent de 70%, dar fara diminuarea varstei de pensionare, perioada respectiva se ... (vezi toată discuția)