avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As dori sa stiu daca e suficient sa prestez ca PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As dori sa stiu daca e suficient sa prestez ca PFA?

Buna ziua,
As dori sa stiu daca e suficient sa prestez ca PFA in domeniul inchirieri sisteme de sunet pentru evenimente sau trebuie neaparat SRL?
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 31 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:22, 31 August 2021
E suficient ca PFA dar pentru a va autoriza cu acel cod caen la registrul comertului ca pfa, va va cere un act de studii sau de calificare in domeniu. De aceea cu un srl e mai simplu din acest punct de vedere. Mergeti mai bine la ei la ghiseu si vedeti detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa , platitor sau nu de tva ContSters374895 ContSters374895 Doresc sa infiintez un PFA cu doua tipuri de activitati si anume 1. Atelier de croitorie , nu productie ci reparatii, modificari ... 2. Mercerie, ... (vezi toată discuția)
Salon înfrumusețare și cosmetica la domiciliu Alexandra1:1 Alexandra1:1 Buna ziua. Vreau sa îmi apartamentul propriu ca salon de infrumusetare cu o camera pentru Cosmetica, întrebarea mea este ce ar fi mai bine un pfa sau SRL? (vezi toată discuția)
Autorizatie de comercializare suc natural de mere mitrache_v mitrache_v Buna ziua! As dori sa stiu si eu care sunt conditiile pentru a-mi lua autorizatia de comercializare (suc de mere). Ma intereseaza unde pot gasi ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)