avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am o hotărâre definitiva prin care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am o hotărâre definitiva prin care fostul soț ...

Bună ziua! Am o hotărâre definitiva prin care fostul soț devine unic proprietar la un apartament luat prin "prima casa". Problema este ca el e titularul contractului de credit și nu vrea sa facă formalitățile necesare. Trebuia sa îmi dea și o sulta pana pe 15 august, și mi-a depus în cont doar o parte. Banca spune ca el trebuie sa facă formalitățile la banca, deoarece el este titularul creditului. Ce pot face mai departe? El nu pare dispus sa înceapă formalitățile, ma duce cu vorba.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:40, 30 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, in ceea ce priveste sulta, aveti posibilitatea sa il executati silit in termen de 3 ani de la ramanerea definitiva a hotararii de partaj. In ceea ce privesc formalitatile cu banca, puteti sa il chemati in judecata printr-o actiune intemeiata pe obligatia de a face daca refuza sa preia creitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul bancii de a se supune unei hotarîri judecătoresti definitivă si irevocabilă de a împărți un credit restant luat din una din parti popaliviu67 popaliviu67 În urma partajului, datoriile comune au fost împarțite în cote de 50%-50%. am trimis bancii de la care am imprumutat bani pe numele meu, acte de pe ... (vezi toată discuția)
Partaj - credit prima casa Rikidone79 Rikidone79 Sunt casatorita si urmeaza sa divortez de comun acord, nu avem copii, avem un apartament cumparat prin \\"Prima casa\\". Eu sunt titularul creditului, iar ... (vezi toată discuția)
Coimprumutant mareboys mareboys am facut un imprumut de la banca in care sotia este coimprumutant. as dori sa stiu daca in urma unui eventual divort pot optine o hotararejudecatoreasca prin ... (vezi toată discuția)