Buna ziua am și eu o întrebare ... Anul acesta mai exact in ianuarie 2021 am aflat că am avut un mandat de aducere de la DIICOT dar nu eram in tara . Sa va explic și de ce .. anul trecut prin 2020 am fost șofer la o persoana pe care nu prea o cunoșteam și nu știam cu ce se ocupa .. acea persoana falsifica bani falși și din câte am inteles a fost arestată ... DIICOT a ajuns și la mine din cauză că pe niste bancnote false sau găsit amprentele mele și la niste prieteni de ai mei .. să va zic și dece .. intro zi persoana respectiva mă rugat să îl duc la o petrecere ... In seara aia când am ajuns mi-a zis că are 5000 de euro falși la el și că mă roagă să îi țin până a doua zi pentru că vrea să facă o gluma la o prietena de a lui ... Sincer știu că nu trebuia să iau bani și să îi țin dar atunci nu m-am gândit cat de grava este fapta așa că i-am ținut bani și așa au apărut și amprentele mele și a prietenilor mei.. pentru că până a doua zi ne am tot jucat cu iei fara să ținem cont .... De atunci poliția nu ma mai chemat și nu am aflat nimic .. vreau să știu dacă merg in tara poate să mă aresteze de la vama ? Chiar daca eu nu am făcut parte din acest grup ?
Nu va poate spune nimeni aici cum sa procedati, angajati-va avocat care sa consulte dosarul si sa va acorde asistenta juridica/reprezentare in fata organelor judiciare.
Bancnota falsa
cristitt
Buna. Ce trebuie sa fac?Eu sunt student si sunt disperat de acesta situatie. Cind am fost si am cumparat ceva de la magazinul din camin vanzatoarea ca rest ... (vezi toată discuția)