avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bloc neterminat dezvoltator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bloc neterminat dezvoltator

De doi ani de cand am achizitonat apartamentul intr un bloc nou, nu se mai termina nimic din lucrarile de amenajare: spatii comune interioare sau exterioare: fire fara lampi (sau ce trebuia pus acolo…), placi de pardoseala nechituite la rosturi, lipsa boduri si alte elemente decorative, garaje subterane inundate din lipsa izolatiei, etc
Cui trebuie sa ma adresez pt a reclama aceasta situatie? Primarie, autoritate in constructii?
Precizez ca Asociatia Proprietari este controlata de dezvoltator (Presedintele- unul dintre dezvoltatori detine apartamente si e majoritar) si nu organizeaza AG pe motiv de pandemie si astfel nu se pot lua decizii
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 30 August 2021
doctorATU, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:50, 31 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial directia corp control din primarie si inspectoratul de stat in constructii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea termica a apartamentului armand67 armand67 Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, la etajul 1. Doresc sa reabilitez termic [b]doar apartamentul proprietate personala[/b], nu si toate nivelurile cladirii in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru izolare termica apartament ContSters94817 ContSters94817 As dori sa stiu daca trebuie autorizatie de la primarie pt izolarea termica a apartamentului si cum se obtine aceasta ,cat costa? Am gasit pe internet un ... (vezi toată discuția)
Izolatie apartament... gratyela gratyela Buna ziua.... Odata cu venirea primaverii,(si ajutorul parintilor),dorim sa izolam apartamentul din motive strict ce tin de siguranta sanatatii familiei....o ... (vezi toată discuția)