avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, Acum cateva zile un bun prieten a serbat ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, Acum cateva zile un bun prieten a serbat ziua de nastere ...

Buna ziua,
Acum cateva zile un bun prieten a serbat ziua de nastere a sotiei.
La un moment dat la usa apartamentului s-a prezentat un echipaj de ploitie, au batut la usa apartamentului , li s-a deschis si au spuns ca s-a reclamat de unul dintre vecini ca muzica este foarte tare.
Nu stiu sa va spun cat de tare a fost muzica, stiu doar ca nu s-a facut nici un proces verbal de constatare si la c.ca 0 saptamana dupa eveniment sotia acestuia care nu este propietara s-a trezit cu o scrisoare recomandata de la circa de politie, banuiesc ca este amenda cu pricina.
Se poate da amenda fara a se masura decibelii emisi si fara a se face un Proces verbal de constatare, o legitimare, este un abuz, ce se poate face ?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 19:44, 31 August 2021
Se poate contesta procesul verbal de contravenție după comunicare,nu măsoară nimeni decibelii,e suficient să fie zgomot în orele în care tb păstrată liniștea după ora 22 etc.
Poate o cheamă doar ca să-i pună în vedere să nu mai repete.
Oricare ar fi motivul, bine e să se ducă.
Ultima modificare: Marți, 31 August 2021
Emilika40, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii si ordinii publice Dana Marin Dana Marin De 2 ani de zile un vecin pune muzica tare si nu ma lasa sa locuiesc in liniste in apartamentul meu. Am vorbit, am batut la usa, am sunat la politie, nimic nu ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice yulian_e yulian_e Conform legii 61/1991 (r3) din 27/09/1991 republicata la 31/01/2011 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si ... (vezi toată discuția)
Complotul politistilor, rog ajutor! Costin Savescu Costin Savescu Am suparat fatal pe cineva de la sectia de politie de care apartin, stiu si pentru ce. Am facut prea multe cereri de interventie la un stadion plantat linga ... (vezi toată discuția)