avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Copilul meu implineste 2 ani pe 20 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Copilul meu implineste 2 ani pe 20 octombrie. Care ...

Buna seara! Copilul.meu implineste 2 ani pe 20 octombrie. Care este data limita la care se poate face reangajarea pentru a beneficia de insertie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:24, 1 Septembrie 2021
- Daca tatal copilului nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de concediu crestere copil, atunci mama va putea beneficia de CCC pana inclusiv in ziua cand copilul implineste varsta de 2 ani. In speta,revenirea se va face in data de 21.10.2021.

- Daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de concediu crestere copil, indiferent daca solicita sau nu acest drept, atunci durata CCC pentru mama se va diminua cu o luna. In speta, revenirea se va face in data de 21.09.2021.
In aceste conditii, mama persoana care se afla in concediu pentru cresterea copilului poate opta pentru concediu fara plata sau, dupa caz, pentru realizarea de venituri supuse impozitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare activitate inainte de terminarea concediului crestere copil divele divele Cu cat timp inainte de implinirea varstei de 2 ani a copilului trebuie sa ma reintorc la locul de munca. Copilul meu implineste varsta de 2 ani la 1 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, momentan sunt in ccc , copilul implineste varsta de ... Maria Andreea Maria Maria Andreea Maria Buna ziua, momentan sunt in CCC , copilul implineste varsta de 2 ani pe 2 martie, cand trebuie sa reîncep activitatea la locul de munca pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.am un copil de 1 an și 11 luni. am intrat în ccc ... Druga mihaela Druga mihaela Bună ziua.am un copil de 1 an și 11 luni. Am intrat în ccc începând cu 01.12 2019 până pe 31 12 2021. Copilul pe 07 10 face fix 2 ani. Întrebarea este ... (vezi toată discuția)