avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu ingrijire copil pana la 2 ani al unei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu ingrijire copil pana la 2 ani al unei angajate la o firma in lichidare

Ce trebuie sa faca firma si salariata aflata in concediu ingrijire copil pana la 2 ani daca firma intra in lichidare, cu privire la contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: maruca , utilizator 15:49, 10 Ianuarie 2010
Salariata va ramane in concediu de crestere si ingrijire copil pana la sfarsit, chiar daca ii inceteaza contractul ca urmare a desfiintarii firmei, iar apoi va cauta altceva de munca. Firma ar face bine sa instiinteze salariata si sa ii predea carnetul de munca.
si eu sunt in situatia mentionata. ca o completare la raspunsul dat mai sus, se poate spune ca doamna poate sa-si ia si somajul, in functie de cate luni a lucrat la firma respectiva. aveti grija, trebuie sa fi lucrat cel putin 12 luni pt a primi somaj, trebuie sa vi se elibereze de catre firma o adeverinta ca v-au platit contributia la somaj...si mai ales nu tergiversati, eu am umblat foarte mult dupa sefii mei.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere la terminarea concediului pt.ingrijire copil serbananca2000 serbananca2000 Cum se poate concedia o mamica care s-a intors dupa concediul de ingrijire copil de pana la 2 ani? Salariata va beneficia de indemnizatie de somaj? Ce acte ... (vezi toată discuția)
Posibilitate somaj dupa cei 2 de ani de indemnizatie pt. crestere copil tomaioan tomaioan Buna ziua.As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie de somaj dupa terminarea celor 2 ani de indemnizatie pt. cresterea copilului. Mentionez ca in 10 ... (vezi toată discuția)
Somaj mihu03gaby mihu03gaby Buna ziua, situatia mea e asa: acum sunt in concediu ingrijire copil pana maine, maine implineste copilul 2 ani, inainte sa intru in maternitate am lucrat 2 ... (vezi toată discuția)