Ce trebuie sa faca firma si salariata aflata in concediu ingrijire copil pana la 2 ani daca firma intra in lichidare, cu privire la contractul de munca?
Salariata va ramane in concediu de crestere si ingrijire copil pana la sfarsit, chiar daca ii inceteaza contractul ca urmare a desfiintarii firmei, iar apoi va cauta altceva de munca. Firma ar face bine sa instiinteze salariata si sa ii predea carnetul de munca.
si eu sunt in situatia mentionata. ca o completare la raspunsul dat mai sus, se poate spune ca doamna poate sa-si ia si somajul, in functie de cate luni a lucrat la firma respectiva. aveti grija, trebuie sa fi lucrat cel putin 12 luni pt a primi somaj, trebuie sa vi se elibereze de catre firma o adeverinta ca v-au platit contributia la somaj...si mai ales nu tergiversati, eu am umblat foarte mult dupa sefii mei.....
Somaj
mihu03gaby
Buna ziua, situatia mea e asa: acum sunt in concediu ingrijire copil pana maine, maine implineste copilul 2 ani, inainte sa intru in maternitate am lucrat 2 ... (vezi toată discuția)