avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este posibila supravegherea unui angajat de catre un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este posibila supravegherea unui angajat de catre un alt angajat ...

Este posibila supravegherea unui angajat de catre un alt angajat sau o alta persoana in afara locului de munca? Urmarirea mesajelir de pe messenger, whats-app ? Nu am dovezi banuiesc anumite persoane care mi-au urmarit mesajele si transmiterea de date cu caracter personal. Ce pot face? Cum pot afla? Ma duc la compania unde am abonanent si pot cere un desfasurator ceva?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:33, 10 Septembrie 2021
Este posibila supravegherea unui angajat de catre un alt angajat sau o alta persoana in afara locului de munca? Urmarirea mesajelir de pe messenger, whats-app ?

Cum adica "supravegherea si urmarirea ..."?

Da asa cum explic urmarirea mesajelor, a convorbirilor de catre alte persoane(fostul sot si rudele lui, diverse organizatii cu dezvoltare personala. O Manipulare peantru a cumpara carti , cursuri, produse sau denigrarea mea.

Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
Nu am dovezi banuiesc anumite persoane care mi-au urmarit mesajele si transmiterea de date cu caracter personal.

ce a dus sa aveti aceste banuieli? ce s-a intamplat exact de v-a dat de gandit.
Exista soft spion care face asta. "Profesorul de spioni" a fost tam-tam in presa, cu unul care vindea soft de spionat telefoanele. S-a sfarsit cu un mare fas, adica nu a fost nimeni aspru pedepsit pentru asta.

Altfel vorbind, si mie imi arata Google reclame, nu inseamna ca ma las manipulat de Google. Nu sunt robot fara minte sa accept orice-mi sugereaza Google.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune pentru spionat telefonul mami261853 mami261853 sotul meu mi-a instalat pe telefon un program de spionat.Vreau sa va intreb ,cum se pedepseste acest lucru? multumesc!#-o (vezi toată discuția)
Instalare soft de urmarire pe un telefon mobil – legalitate si consecinte mariang2013 mariang2013 buna ziua, as vrea sa intreb, ce posibilitati legale exista de a sanctiona pe cineva care, indirect imi asculta convorbirile si imi citeste ... (vezi toată discuția)
Amenințare distribuire nuduri Sunt_O_Fată Sunt_O_Fată Bună ziua, Vă rog frumos să mă ajutați cu un sfat. Am o problemă extrem de delicată, de aceea aleg și să postez anonim, folosind acest cont. Fostul ... (vezi toată discuția)