avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. În urma unei excursii, mi-am permis o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. În urma unei excursii, mi-am permis o recenzie oarecum ...

Bună ziua. În urma unei excursii, mi-am permis o recenzie oarecum nefavorabilă agenției. Ghida mă amenința cu un proces. Este normal? Imi poate utiliza datele personale pe care le are în urma înscrierii mele în excursie, pentru acțiune? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:20, 1 Septembrie 2021
De ce nu ar putea ? Dvs. vorbiti despre o recenzie, poate ca persoana respectiva o considera o calomnie. Instanta va decide daca e doar o recenzie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana dandu-se drept avocat s-a adresat telefonic parintilor mei cu amenintari intr-o problema care ma priveste pe mine personal alexberi alexberi Buna ziua, Am urmatoare situatie in care as vrea sa fac ce se poate in mod legal. Aseara o persoana dandu-se drept avocatul X a telefonat pe numarul fix ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata de sotia mea pentru calomnie Valentin2 Valentin2 Buna ziua. Sotia mea ma da in judecata pentru ca a aflat ca eu am vorbit la telefon cu o buna prietena de-a mea si sunt acuzat ca am calomniat-o prin faptul ca ... (vezi toată discuția)
Recenzii negative false - defaimare firma iadria iadria Buna ziua, Un prieten a deschis recent (in bucuresti) un service de calculatoare. De cateva saptamani este hartuit cu recenzii false (oameni care nu au ... (vezi toată discuția)