avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, aș dori să știu, ca cetățean non-UE ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, aș dori să știu, ca cetățean non-UE care lucrează ...

Bună ziua, aș dori să știu, ca cetățean non-UE care lucrează în IT cu permis de ședere în România, dacă există o modalitate de a valida diploma de licență pentru a obține beneficiul de reducere a impozitului. Dacă nu îl pot valida, ce aș putea face pentru a beneficia de această reducere a impozitului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 1 Septembrie 2021
Adresati-va CNRED - Centrul Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sau nu sa fie echivalata licenta de drept obtinuta la o ... Ncht367 Ncht367 Poate sau nu sa fie echivalata licenta de drept obtinuta la o facultate de stat din Romania in state straine (de exemplu Spania sau Italia)? Daca NU, iti ofera ... (vezi toată discuția)
Diploma AleSimona AleSimona Un cetatean algerian, cu diploma in inginerie, poate sa lucreze in Romania ca inginer? Ii va fi recunoscuta diploma aici in Romania? (vezi toată discuția)
Echivalare studii Mateiutza Mateiutza Buna Imi puteti spune va rog ce inseamna echivalare studii cu certificat de calificare profesionala nivel 5\'1. Se poate asimila cu diploma de ... (vezi toată discuția)