avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Poate sau nu sa fie echivalata licenta de drept ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Poate sau nu sa fie echivalata licenta de drept obtinuta la o ...

Poate sau nu sa fie echivalata licenta de drept obtinuta la o facultate de stat din Romania in state straine (de exemplu Spania sau Italia)? Daca NU, iti ofera macar un avantaj sau trebuie sa o iei de la zero daca vrei sa practici dreptul in alt stat UE?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:38, 5 Ianuarie 2025
Adresati-va CNRED - Centrului National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, aș dori să știu, ca cetățean non-ue care lucrează ... IvanVazquez IvanVazquez Bună ziua, aș dori să știu, ca cetățean non-UE care lucrează în IT cu permis de ședere în România, dacă există o modalitate de a valida diploma de ... (vezi toată discuția)
Atestat operator socio sanitar Karly Karly Buna ziua! Atestatul de operator socio sanitar obtinut in Italia, este recunoscut in Romania? Unde pot merge pentru echivalarea si recunoasterea acestui ... (vezi toată discuția)