avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Medlife refuza sa-mi elibereze factura sau anexa cu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Medlife refuza sa-mi elibereze factura sau anexa cu serviciile platite

Incerc de 2 saptamani, fara succes, sa obtin de la Medlife o factura, sau o anexa la factura, din care sa reiasa ce anume am platit.
In prezent, sunt in imposibilitatea de a deconta 3360 de RON de la asigurator, din cauza ca Medlife nu imi elibereaza o hartie care nu costa nimic si a carei completare dureaza mai putin de 5 minute.
Asiguratorul are nevoie sa stie care sunt serviciile pe care le-am platit, in mod evident, pentru a le putea deconta. Am primit niste justificari halucinanate, de genul "Societatea noastra presteaza servicii medicale compactate si concepute pe pachete medicale". De parca as fi cerut lista de consumabile si oameni-ore consumate pentru spitalizarea copilului meu !
Tot ce am cerut e sa scrie pe factura "2 zile de spitalizare", ca asta e serviciul pe care l-am platit.
Mi se pare un abuz strigator la cer. Legal, au dreptul sa imi refuze cererea?
Cel mai recent răspuns: clauv , utilizator 09:28, 6 Septembrie 2021
Voiam sa-mi cer scuze domnului Popa Gheorghe (la discutia care a fost moderata).
Ce lipseste din mesajul meu initial (si nu am realizat) e precizarea ca am primit o factura, doar ca e una cu care nu pot sa fac nimic, pentru ca pe ea scrie doar "Servicii Medicale".
E fix aceeasi problema ca cea reclamata aici - www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog sa-mi spuneti daca un spital privat este obligat ... paul gabriel paul gabriel Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca un spital privat, din punct de vedere legal, este obligat sa-mi elibereze factura detaliata pentru serviciile ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala fara detalii poate fi contestata? ion + ion + Am primit servicii medicale de la un spital privat. Mi-a cerut un angajament de plata cu gratie de cateva zile dupa care voi fi penalizat si pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate - cheltuieli spitalizare in caz de accident sergiumihaescu sergiumihaescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum 2 ani si jumatate am avut un accident langa Turnu Severin. Am fost internat o noapte la spitalul judetean ... (vezi toată discuția)