avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca un spital privat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca un spital privat este obligat ...

Buna seara!

Va rog sa-mi spuneti daca un spital privat, din punct de vedere legal, este obligat sa-mi elibereze factura detaliata pentru serviciile prestate, respectiv interventii chirurgicale si o zi spitalizare copil si apartinator deoarece imi este refuzata aceasta solicitare pe motivul
"Cu privire la solicitarea dumneavoastra, de a pune la dispozitie o detaliere a facturii reprezentand contravaloarea serviciilor medicale de care ati beneficiat, dorim sa mentionam faptul ca societatea noastra presteaza serviciile medicale compactate si concepute pe pachete medicale, costurile neputand fi separate din mai multe considerente economice si strategii de preturi interne. La fel, costurile serviciilor nu pot fi separate de costurile consumabilelor datorita clauzelor de confidentialitate."

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2021
paul gabriel, utilizator
Cel mai recent răspuns: clauv , utilizator 09:17, 2 Septembrie 2021
Este posibil.sa aiba dreptate.
Este o politică economica.
Important este sa va anunțe costul.total anterior.
Multumesc frumos dar ma intereseaza daca din punct de vedere legal sunt obligati sa ofere facturare detaliata deoarece eu vreau sa decontez partial sau total!
Politica lor economica nu ma intereseaza atata timp cat platesc !
Daca nu puteți deconta decât asa cum ați cerut adresati către ei o cerere în acest sens.
Eu consider ca în condiții de confidențialitate ar trebui sa rezolvati.
În acest caz va încalcă niște drepturi dvs. și apare alta discuție juridică.
Dreptul lor nu poate încalca dreptul dvs. chiar dacă nu este decât un drept patrimonial.

Ar mai exista varianta sa va dea detaliat fix pe ceea ce va ajuta la decontare și chiar sa garanteze ei juridic acest lucru.
O nota de observație.
Vedeți ce zice și contabilul.
Ultima modificare: Joi, 26 August 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
FIX aceeasi problema, FIX acelasi raspuns de la Medlife. 2 zile de spitalizare, trecute ca "Servicii medicale". Tot acum, in august.
Asiguratorul a zis ca se multumeste cu o mentiune ca in suma platita nu sunt incluse testele Covid, dar nici macar nu am mai primit raspuns de la spital.

Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2021
clauv, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medlife refuza sa-mi elibereze factura sau anexa cu serviciile platite clauv clauv Incerc de 2 saptamani, fara succes, sa obtin de la Medlife o factura, sau o anexa la factura, din care sa reiasa ce anume am platit. In prezent, sunt in ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala fara detalii poate fi contestata? ion + ion + Am primit servicii medicale de la un spital privat. Mi-a cerut un angajament de plata cu gratie de cateva zile dupa care voi fi penalizat si pe care l-am ... (vezi toată discuția)