avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura fiscala fara detalii poate fi contestata?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura fiscala fara detalii poate fi contestata?

Am primit servicii medicale de la un spital privat. Mi-a cerut un angajament de plata cu gratie de cateva zile dupa care voi fi penalizat si pe care l-am semnat. Factura emisa nu cuprinde altceva decat un punct servicii medicale la cerere si o suma in lei de 5 cifre. Fiind neinformat in totalitate de costurile cu spitalizarea, medicatia, cazarea, dispozitivul aplicat operatiei, etc., pot cere in scris furnizorului ca pe factura sa detalieze cum s-a constituit suma? Eu am avut si bilet de trimitere, unele servicii sunt decontate de Casa de Sanatate cu care are contract, deci cu atat mai mult, pot sa vad ce mi s-a decontat sau ce pot recupera prin casa?
Cel mai recent răspuns: ion + , utilizator 21:50, 28 Ianuarie 2017
Atata timp cat veti plati puteti solicita o factura detaliata sau un deviz pe articole (medicamente, analize laborator, cazare, etc.)
Eu as vrea sa conditionez plata dupa ce furnizorul imi trimite devizul detaliat in termen angajant de plata. Daca el intarzie cu detaliile mai pot fi penalizat pentru intarziere daca termenul expira?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de spitalizare in urma unui accident yvar2005 yvar2005 In urma unui accident rutier au fost spitalizate sotia 12 zile ,fiica si nora cate 11 zile ,autorul accidentului fiind fiul meu [derapare si izbire de un pom]. ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate qwerta qwerta Ordinului MS/CNAS nr. 416/428/2009 Anexa nr. 8, articolul 8, alin. (3), are urmatoarea formulare: \"Casele de asigurari de sanatate deconteaza furnizorilor ... (vezi toată discuția)
Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate ... ani_burian ani_burian Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate la rude (fiica) si prezinta la intoarcerea din concediu doar documente justificative pentru ... (vezi toată discuția)