avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna seara.Am urcat in RATB și am uitat sa validez ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna seara.Am urcat in RATB și am uitat sa validez cardul..la ...

Buna seara.Am urcat in RATB și am uitat sa validez cardul..la următoarea stație a urcat controlorul și Ma prins fără el validat,aveam bani pe card!mia spus sa ii dau un act de identitate iam spus ca nu îl am la mine dar îl pot da CNP cq am poza,iam dat CNP din buletin si mia spus dacă plătesc amenda pe loc este de 50 de lei daca nu maine o sa plătesc 80 de lei ,dacă nu îmi ajunge acasă amenda de 500 de lei.iam spus ca nam bani după mine..si mia zis dacă pot mâine sa o plătesc iam spus da..iam spus unde as putea merge sa o plătesc si iam zis ora 17.Și a spus maine sa vin in zona unde am spus-o eu si sa plătesc amenda..acum nu înțeleg dacă nu mia dat nimic la mâna cum pot plăti o Amanda ?precizez ca nu mia cerut nume…sau altceva doar CNP ..acum nu știu Ce aa fac sa merg maine sa plătesc amenda..sau sa aștept sa îmi vina hârtia acasă,dar dacă vine amenda acasă poate veni cum a spus el de 500 de lei?va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 08:45, 3 Septembrie 2021
Verificati-l. Scrie numele, prenumele pe el?

andreeageorgiana909@gmail.com a scris:

Este card nominal nu abonament..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb fara sa primesc proces verbal sau vre-o dovada. OpreaC OpreaC Buna ziua. Astazi am primit o amenda deoarece eu cu toate ca am validat cartela de calatorie si cu calatorii pe ea, lor le aparea nevalidata si au spus ca eu ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb m2diana1 m2diana1 Buna ziua. Ieri am primit o amenda pe linia 336 pentru ca aparatul arata card nevalidat, desi eu am validat cardul si mi s-au retras bani de pe card. I-am ... (vezi toată discuția)
Amendă ratb Florin1998 Florin1998 Salutare. Am primit amendă de la controlori ieri. Îmi expirase abonamentul. Când m-au dat jos, nu m-au legitimat, nu mi-au făcut proces verbal, în schimb ... (vezi toată discuția)