avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sotului meu i.a fost retinut permisul pe raza altui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sotului meu i.a fost retinut permisul pe raza altui judet. Trebuie ...

Sotului meu i.a fost retinut permisul pe raza altui judet. Trebuie facuta cerere catre cei care i.au suspendat permisul pentru al trimite in judetul de resedinta sau il trimit cei de la politie fara vreo solicitare facuta in prealabil. Multumesc
Cel mai recent răspuns: stangaroxana , utilizator 10:57, 2 Septembrie 2021
Il trimit cei care l-au retinut in judetul unde a fost emis.
Articolul 191
(1) În situația în care contravenientul a săvârșit fapta pe raza de competență a altui județ decât cel care îl are în evidență, permisul de conducere se păstrează la serviciul poliției rutiere pe teritoriul căruia a fost constatată contravenția până la expirarea termenului prevăzut de lege pentru introducerea plângerii împotriva procesului-verbal de constatare a contravenției, după care se trimite serviciului poliției rutiere al județului care îl are în evidență.
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2021
latka, utilizator
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Katiusha Katiusha Mi s-a retinut permisul de conducere pe 30 zile, insa asta s-a intamplat intr-un oras din apropierea judetului unde eu am domiciliul. Am cotestat-o si am ... (vezi toată discuția)
Perioada trimitere permis suspendat catre secția de politie. ... Gicucj Gicucj Perioada trimitere permis suspendat catre secția de politie. Am avut permisul reținut într o localitate aproape de Cluj, și de 2 săptămâni permisul nu ... (vezi toată discuția)
Amenda si permis suspendat! emil1702 emil1702 Amenda si permis suspendat! Este luata in considerare limitarea de viteza daca la intrarea in localitate nu este semnalizat prin indicator acest lucru? Poate ... (vezi toată discuția)