avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, sunt cetatean roman casatorita cu un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, sunt cetatean roman casatorita cu un cetatean italian. ...

Buna ziua, sunt cetatean roman casatorita cu un cetatean italian. Fetita noastra este cetatean italian, ca si tatal , dar as vrea si cetatenia romana. Este posibil, dat fiind faptul ca are numai 5 ani? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 10:43, 3 Septembrie 2021
Copilul Dvs. este si cetățean român, prin naștere, având în vedere cetățenia Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii intretinere si paternitate Gabriela12 Gabriela12 Buna ziua. am dubla cetatenie romana si italiana. Locuiesc de 21 de ani in Italia , dar de 2 ani ma impart intre Italia si Romania deoarece am avut o fetita ... (vezi toată discuția)
Inregistrare obligatorie in românia a copilului de cetatenie italiana 1katerine 1katerine Am o fetița de 5 luni născută in Italia si care are cetatenie italiana (tatăl italian). As dori sa merg cu fetița in România, are carte de ... (vezi toată discuția)
Netranscriere căsătorie-divorț în românia sasenac sasenac cetățenie română-căsătorită-divorțata in italia, cu cetățean italian! Ulterior, am căpătat cetățenie italiană, păstrând și cetățenia ... (vezi toată discuția)