avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Important ! Salutari! Ma numesc Adi si am 19 ani, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Important ! Salutari! Ma numesc Adi si am 19 ani, recent m am mutat in chirie ...

Salutari! Ma numesc Adi si am 19 ani, recent m am mutat in chirie pentru prietena mea, sa ii fie mai usor la liceu deoarece stau la 5 minute de liceu, in acest mod o scutesc de naveta si trezitul groaznic de dimineata. Ea vrea sa se mute cu mine pentru ca acasa nu mai are liniste deoarece parintii ei vin bauti acasa, tatal tipa la ea si o cearta mereu, o injura si o face sa planga, seara de seara stau pana tarziu cu ea in telefon pentru a o calma si intr un final adoarme. Ideea e ca parintii ei nu vor sa o lase sa se mute, motivele sunt necunoscute. avem 8 luni de relatie , fata are 17 ani, respectiv 18 in ianuarie 2022, isi doreste sa se mute cat mai repede sa scapte de ei, nu am intretinut relatii sexuale si nici nu am de gand pana nu este majora. nu i am batut apropo nici macar in gluma. Daca se muta cu mine cu stirea parintilor dar fara acordul acestora
este posibil daca acestia depun o plancere sa se intample ceva rau? desi fata este clar de acord si fericita langa mine? Daca acestia depun plangere pentru asa ceva, politia poate intervenii chiar daca fata refuza sa se intoarca in temnita aceea pe care parintii o numesc, casa? As vrea un raspuns sigur si concret pentru ca eu nu mai suport sa o stiu asa, are probleme cardiace de care parintii ei nici nu stiu, anxietate, atac de panica.. tremur continuu, plange noapte de noapte, doar eu ii sunt alinare si ii sunt aproape, ce pot face!? Va rog frumos sa ma lamuriti, eu nu mai suport sa o stiu asa.
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2021
Prayut, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:24, 2 Septembrie 2021
Puteti să faceți si sex,nu asta era problema ,nu este o infracțiune tinand cont de varsta voastră.Parintii pot sesiza protectia copilului,se pot face anchete,,discuții cu fata,pot sesiza si poliția, care te pot chema la declaratii,dar teoretic nu e vorba despre infracțiuni.Ideal ar fi sa mai așteptați câteva luni pt scapa de aceste tracasari..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 16 ani și doresc să plec de acasă din pricina părinților Porima Anamaria Porima Anamaria Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)
Sunt fata, am 17 ani, locuiesc cu mama si bunica. de tatal meu ... asamixyz asamixyz sunt fata, am 17 ani, locuiesc cu mama si bunica. de tatal meu nu stiu nimic. merg la liceu, lucrez.. si pur si simplu nu mai vreau sa stau cu mama. intre ea ... (vezi toată discuția)
Drepturile minorului blije blije Buna ziua! Ma numesc Marius. Sunt impreuna cu o fata de un an si jumatate, ea fiind minora in varst de 16 si jumatate. Parintii ei nu sunt de acord cu relatia ... (vezi toată discuția)