avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua, am fost implicata intr un mic accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua, am fost implicata intr un mic accident rutier acum ...

buna ziua,

am fost implicata intr un mic accident rutier acum ceva vreme , o mica zgarietura pe bara masinii pe care am lovit o, se vede f clar ca este o mica zgarietura, ieri am primit docs de la judecatoria buftea unde eu sunt intervenient si nu stiu ce inseamna si ce trebuie sa fac. am primit si un formular de raspuns insa nu stiu cum si ce sa competez. va rog, multumesc!
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 22:28, 5 Septembrie 2021
Probabil este vorba de o actiune avand ca obiect cerere valoare redusa. Formularul este adresat de instanta pentru a va exprima pozitia fata de actiunea reclamantului (exista mai multe rubrici). Probabil parat este firma de asigurari si dumenavoastra intervenient fortat. Recomandarea mea e sa consultati pe cineva de specialitate care sa va indrume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost citat ca intervenient fortat, ce trebuie sa fac in instanta? margelatul_mad margelatul_mad La data de 31.03.2011 sa produs un accident de circulatie usor in care am fost vinovat si am facut constatarea amiabila autoturismul pe care lam avariat fiind ... (vezi toată discuția)
Buna seara! care este rolul unei persoane intervenient intr-un ... leonardy44 leonardy44 buna seara! care este rolul unei personae -intermitent intr un dosar? multumesc! (vezi toată discuția)
Completare formular de raspuns anexa 3 (art. 1029 alin. (3) lege 134/2010 cpc) adrian_olaru adrian_olaru Buna ziua, Am primit de la Judecatoria Sector 3, o comunicare privind implicarea intr-o actiune in justitie (cerere de valoare redusa), in calitate de ... (vezi toată discuția)