avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare revisal cu CIF angajat moldovean
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare revisal cu CIF angajat moldovean

Buna ziua,
Am un angajat moldovean caruia in revisal i s-a introdus seria de pasaport ca incheierea CIM. Societatea a obtinut pentru el de la ANAF prin formularul 030 CIF pentru a putea sa declare contributiile in D112. Cum se modifica in Revisal seria de pasaport cu CIF-ul obtinut? La tip act identitate ce selectez: Carte de rezidenta sau permis de sedere? El are decat viza D obtinuta de la Consulatul din Moldova. Nu am mai avut acest caz iar cei de la Inspectia Muncii nu mi-au oferit nici un raspuns. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Garant Accounting , utilizator 14:27, 3 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
viza D = Viza de lungă şedere .... in speta, selectati permis de sedere
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean moldovean, student cu drept de munca Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Cum se poate incadra in Revisal studentul cetatean moldovean, care are drept de munca: La tip autorizatie ce anume trebuie ... (vezi toată discuția)
Resedinta in romania rodica1983 rodica1983 Buna seara!am si eu o intrebare sora mea este casatorita cu un afgan si inca nu le-a iesit viza!ar vrea sa vina pentru o perioada de 3-4 luni in tara!ce acte ... (vezi toată discuția)
Angajare student moldovean tyadaria tyadaria Buna seara! vreau sa angajez pe timp de vara un student in Constanta, din Republica Moldova cu permis de sedere temporara / student , domiciliul in Cta , ce ... (vezi toată discuția)