avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. am nevoie de putin ajutor. am cumparat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. am nevoie de putin ajutor. am cumparat un teren cu ...

Buna ziua. am nevoie de putin ajutor. am cumparat un teren cu tot cu casa si in acte este o suprafata(266 mp), dar la masuratori este o alta suprafata(213 mp). Cu toate acestea, actele s-au făcut, am batut palma. Sau actele au fost facute gresite in trecut, sau un vecin m-a furat la teren, se poate face ceva in acest sens sa vad daca am fost furat de vreun vecin? E nevoie chiar de instanta? sau se poate direct la oficiul de cadastru si intabulare? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: hitllerista1 , utilizator 22:10, 8 Septembrie 2021
există cazuri în care suprafața din acte să nu fie aceeași cu suprafața măsurată. Eventual topograful poate fi în măsură să vă ofere aceste informații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare limita cadastrala si suprafata teren cpypst cpypst Buna ziua, Pentru un teren intravilan pe care il am in proprietate, exista un surplus de teren intre lotul meu si cel al vecinului, care nu figureaza ca ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent un raspuns ! stelutaalistar stelutaalistar Detin un teren de 5000 mp extravilan in proprietate in baza legii 18/1991.Am titlul de proprietate din anul 1994.De atunci platesc impozit pe acest teren. Am ... (vezi toată discuția)
Teren in plus la masuratori mih4y mih4y buna ziua ce se poate intampla daca in urma masuratorilor topografice iese teren in plus ? mentionez ca pe actul de proprietate este trecuta o suprafata de ... (vezi toată discuția)