avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amânare dosar ONRC, motiv: durată exactă ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amânare dosar ONRC, motiv: durată exactă nespecificată

Bună ziua!
Mi-am depus la ONRC dosarul pentru înființarea unui SRL. Acesta a fost amânat pe următorul motiv: "Avand in vedere prevederile codului civil, se va preciza, in actul constitutiv, durata exacta a mandatului administratorului ( zile, luni, ani) art 7 OUG 116/2009".
Menționez că în actul constitutiv am specificat durata de funcționare a societății (nedeterminată), precum și administrarea acesteia de către asociatul unic, tot pentru o durată nedeterminată.
În acest caz va trebui să declar o perioada de administrare exactă? O perioadă "din burtă" precum "10 zile, 3 luni, 2 ani"? Eu fiind asociat unic, ce se întâmplă după ce această perioadă se termină?

Alte discuții în legătură

Perioada de activitate a administratorului unui srl? Ramonagh Ramonagh Buna seara! Am inceput demersurile de infiintare a unui srl cu asociat unic Prima solutionare a fost ca in actul constitutiv aparea administratorul cu mandat ... (vezi toată discuția)
Intrebare:durata mandatului asociatului unic aleja0821 aleja0821 De fiecare daca cand ma duc la ONRC Timisoara si cer rezolvarea unei probleme ..mi se face obiectia cum ca in actul constitutiv al societatii nu este prevazuta ... (vezi toată discuția)
Recodificare+preelungire mandat Monicul Monicul Va rog sa-mi dati un sfat pentru urmatoarea situatie. Recodificare caen si prelungirea mandatului administratorului. Ce documente trebuie? Aga cu ... (vezi toată discuția)