avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Perioada de activitate a administratorului unui srl?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Perioada de activitate a administratorului unui srl?

Buna seara!
Am inceput demersurile de infiintare a unui srl cu asociat unic
Prima solutionare a fost ca in actul constitutiv aparea administratorul cu mandat pe perioada nedeterminata
Am modificat actul si l am depus ulterior, solutionarea fiind respins fara niciun motiv
Cand am sunat la ONRC mi au spus ca este trecut ca si motiv tot perioada nedeterminata, desi a fost depus modificat
Cum pot proceda?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 21:14, 10 Octombrie 2022
Buna seara,
Nu am inteles bine, cum ati modificat Actul constitutiv daca vi s-a respins pe acelasi motiv?
Ar fi trebuit precizata exact durata mandatului administratorului (fie nelimitata, fie un numar de ani, spre exemplu: 3, 5, 7, cat doriti, cu posibilitatea prelungirii).
Conform dispozitiilor legale, in cazul in care nu este trecut un termen, mandatul inceteaza dupa 3 ani, de aceea ati avut aceasta observatie.
Specificati durata si depuneti din nou dosarul la Registrul comertului.
Succes!
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2022
Georgiana Ciocoveanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare:durata mandatului asociatului unic aleja0821 aleja0821 De fiecare daca cand ma duc la ONRC Timisoara si cer rezolvarea unei probleme ..mi se face obiectia cum ca in actul constitutiv al societatii nu este prevazuta ... (vezi toată discuția)
Amânare dosar onrc, motiv: durată exactă nespecificată MRPavel MRPavel Bună ziua! Mi-am depus la ONRC dosarul pentru înființarea unui SRL. Acesta a fost amânat pe următorul motiv: \"Avand in vedere prevederile codului civil, ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv antispam antispam Buna ziua si bine v-am gasit. Am fost de curand la Registrul Comertului pentru a afla de ce am nevoie pentru a prelungi mandatul (expirat) al ... (vezi toată discuția)