avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Daca sunt casatorit in alta tara cu certificat de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Daca sunt casatorit in alta tara cu certificat de casatorie strain, ...

Daca sunt casatorit in alta tara cu certificat de casatorie strain, insa inca am act de identitate si pasaport cu cetatenie romana, e recunoscut certificatul in Romania sau trebuie inregistrat la starea civila in Romania?
Nevasta are alta cetatenie.
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 22:22, 5 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificatul de casatorie strain trebuie transcris la autoritatile romane pentru a fi recunoscuta casatoria in Romania. O sa vi se elibereze un certificat de casatorie romanesc in urma transcrierii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire maternitate si paternitate, inregistrare tardiva nastere petruperca petruperca Minorul s-a nascut in ianuarie 2003, in Anglia, in urma unei relatii de concubinaj. Autoritatile britanice au eliberat un certificat de nastere continand la ... (vezi toată discuția)
Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, eu sunt căsătorită cu un italian de 20 de ani. ... Dianatoma1976 Dianatoma1976 Bunaseara, eu sunt căsătorită cu un italian de 20 de ani. Din păcate, nu am înregistrat,încă, căsătoria in România. Am tot cetățenie romană , si ... (vezi toată discuția)