avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna , exista posibilitatea sa verific daca bunica mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna , exista posibilitatea sa verific daca bunica mea avea cont ...

Buna , exista posibilitatea sa verific daca bunica mea avea cont deschis la o banca si daca exista bani in cont ? Ea a decedat in 2008 , mostenitor tatal meu si fratele lui, iar tatal meu a decedat in 2020 . Am gasit un document prin care bunica mea ar fi vandut un teren (valoros) in 2001 dar nu avem mai multe informatii si de bani nu se stie nimic. Fiind vorba probabil de o suma mai mare nu avea cum sa o cheltuie si cu siguranta nu tinea banii in casa. Ce posibilitati am , ca nepoata?
Cel mai recent răspuns: deeejessica , utilizator 16:02, 6 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă tatăl dvs a dezbătut succesiunea după bunica iar dvs după tata puteti merge la un notar pt a face adrese către bănci.Ulterior se poate face un supliment de succesiune ,notarul este cel mai măsură să vă sfătuiască.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune isaiadanut isaiadanut bunica din partea tatalui meu a decedat in anul 1982 ,nu sa dezbatut succesiunea. bunicul a murit in anul 2007,inainte sa moara afacut act de ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunica gina taban gina taban Buna ziua,bunica a avut 2 copii,ea a decedat,unul din fii a decedat si acesta din urma are 3 copii.Fiul decedat a avut o garsoniera la care 2 din copii au ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunici Dinamo44 Dinamo44 Bună ziua! Am și eu o întrebare. Bunicii mei au decedat(bunica în 2008) iar bunicul în 2016. Tatăl meu(fiul bunicilor) a decedat în aprilie anul ... (vezi toată discuția)