avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Infractiunea de Abuz in serviciu , il poate comite si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Infractiunea de Abuz in serviciu , il poate comite si functionara ...

Infractiunea de Abuz in serviciu , il poate comite si functionara de la o banca (care are calitate de suspect intr-o cauza penala ) sau se refera strict functionarilor publici?
Decizia nr. 18/2017-ICCJ, Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept in materie penala:
În sensul legii penale, funcționarul bancar, angajat al unei societăți bancare cu capital integral privat, autorizată și aflată sub supravegherea Băncii Naționale a României, este funcționar public, în accepțiunea dispozițiilor art. 175 alin. (2) din Codul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

 medierea, cauză de înlăturare a răspunderii penale distinctă de împăcarea partilor Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Ministerul Public a dat publicității vineri, 13 martie 2015, concluziile procurorului general al României în cauza nr. 533/1/2015 a ÎCCJ având ca obiect ... (vezi toată discuția)
Admisibilitatea apelului impotriva sentintei de inadmisibilitatea in principiu a contestatiei in anulare eusaisapte eusaisapte 1. Instanta se pronunta prin sentinta privind inadmisbilitatea contestatiei in anulare, fiindca o hotarare prin care instanta se dezinvesteste fara sa ... (vezi toată discuția)
Art 246 cod penal abuz in serviciu perta marian perta marian Lucrez la CEC Bank si am o reclamatie la politie pentru abuz in servicu , Art 246 cod penal. E corecta incadrarea tinand cont ca nu suntem functionati ... (vezi toată discuția)