avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un copil a aruncat cu pietre in masina mea. M-am dus ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un copil a aruncat cu pietre in masina mea. M-am dus cu el la ...

Un copil a aruncat cu pietre in masina mea. M-am dus cu el la parinti dar parintii nu vor sa plateasca dauna (ciobituri pe parbriz).

Eu am o dovada in forma de video pe care se vede ca copii arunca cu pietre dupa masini. Copilul a chiar marturisit ca a aruncat dupa masini.

Ce pot sa fac?
Părinților le revine obligația de supraveghere a minorilor, fata de care își exercita autoritatea părintească. Răspunderea părinților pentru faptele minorilor va fi angajata pe temeiul lui art. 1.372 C.civ. Va puteti adresa instantei civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina zgariata la spalatorie Ionela Coman Ionela Coman Buna dimineata, va rog sa ma lamuriti intr-o situatie creata la o spalatorie unde am dus masina . Dupa spalarea masinii la o spalatorie din Constanta am ... (vezi toată discuția)
Varsta legala pentru casatorie claudia00 claudia00 am o prietena ce are 16 ani si doreste sa se casatoreasca. parintii ei sunt deacord, insa de la primarie i s-a spus ca nu se poate casatori decat la 18 ani sau ... (vezi toată discuția)
Minor in intretinerea bunicii Giorgia Cristea Giorgia Cristea BUNICA INGRIJESTE MINORUL DE 12 ANI DE LA NASTERE , INREGISTRANDU-L PE NUMELE EI , DAR ALOCATIA DE STAT ESTE RIDICATA DE MAMA NATURALA ACEASTA AVAND ALTI 3 ... (vezi toată discuția)