avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz cu teren-----Detin un teren care este despărtit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz cu teren-----Detin un teren care este despărtit de un drum (fiind la capăt ...

Detin un teren care este despărtit de un drum (fiind la capăt de linie ) am cadastru si intabulare din 2006 iar in schita drumul se inchide la mine,plătesc impozit pe acel teren inclusiv pe portiunea cu drumul,si acolo unde se inchide am pus porti,acum cei de la Primărie au făcut o schită cadastrală unde nu au tinut cont că la mine se inchide drumul si schita au făcuto prin terenul meu,primesc amenintări de la Primărie ca dacă nu dau portile jos vin cu utilajul si le dă jos,mentionez că inainte de 89 nu a existat acel drum sa format după 89 prin terenurile oamenilor,cei care mai locuiesc acolo li sa cerut de către cadastrier sa asi dea acordul dacă acceptă să lase drum public prin terenurile lor,au acceptat semnănd o declaratie pe propia răspundere dar mie nu mi sa cerut acordul,iar acum Primăria consider că face abuz fiindcă vor sa fie drum prin terenul meu,am trimis mai multe sesizări cu acte cadastrale dar fara sa primesc un răspuns.Multumesc
Ultima modificare: Luni, 6 Septembrie 2021
, utilizator

Alte discuții în legătură

Blocare drum de servitute catalinsuceava catalinsuceava Buna ziua, vin si eu cu urmatoarea problema: Detin o proprietate spre care accesul se face pe un drum de 50 metri(stipulat in contract ca si drept de ... (vezi toată discuția)
Statut juridic al terenului situat in afara gardului care delimiteaza proprietatea FlorinSC FlorinSC Buna ziua, Acum cativa ani am achizitionat o casa de la dezvoltator. Pe contractul de vanzare cumparare facut la notar apare imobilul si doua terenuri cu ... (vezi toată discuția)
Cadastru in apropierea casei mele construita anul trecut pe un teren cumparat de la tatal meu detine o vecina un teren extravilan.la marginea terenului ei era un canal ... (vezi toată discuția)