Buna ziua, vin si eu cu urmatoarea problema:
Detin o proprietate spre care accesul se face pe un drum de 50 metri(stipulat in contract ca si drept de servitute) adiacent la un DRUM PRIVAT.Pe aceasta portiune de 50metri sunt SINGURUL UTILIZATOR,defapt drumul se termina in fata proprietatii mele,in continuare fiind teren agricol.Problema intervine primavara si toamna atunci cand se intra cu utilaje grele pentru a prelucra terenurile agricole din capatul drumului meu de servitute(in care am investit ceva sume de bani) .Mentionez ca respectivele terenuri au avut drum de acces dar din simtul bine dezvoltat al romanului pentru proprietate l-au inchis,l-au transformat in teren arabil.Deci ce posibilitati am sa blochez accesul pe dreptul meu de servitute?va multumesc anticipat si astept raspuns.
Mergeti cu actele de proprietate si schite , planuri cadastrale daca aveti la un cabinet de avocat pentru a primi o consultatie completa. In principal daca sunteti proprietar pe acel drum , ceilalti nu au voie sa-l foloseasca fara consimtamantul dvs.