avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, as dori sa cumpăr un teren dar la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, as dori sa cumpăr un teren dar la momentul tranzacției ...

Bună ziua, as dori sa cumpăr un teren dar la momentul tranzacției proprietarul nu poate fi în tara și mi a propus sa mi facă procura. Întrebarea mea este dacă pot fi în același timp și cumpărător și vanzator(procura). Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:15, 7 Septembrie 2021
Puteti daca scrie in ea sa isi vanda siesi cu suma de.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura de vanzare ContSters172999 ContSters172999 Nu stiu daca am gresit sectiunea; imi cer scuze daca este asa. Va rog sa ma ajutati cat se poate de urgent cu o opinie... Am rugamintea sa ma ajutati sa ... (vezi toată discuția)
Procura vanzare siesi Lisimah Lisimah Este legala o asemenea procura in care imputernicitul poate vinde siesi imobilul care face obiectul procurii?Dupa opinia unor notari nu se poate,fiind conflict ... (vezi toată discuția)
Mandat irevocabil si netransmisibil? Adriana Irimia Adriana Irimia Am in fata o procura de vanzare in care \"x\"-proprietari imputernic pe \"y\" sa vanda oricui si la pretul cel mai avantajos, inclusiv siesi, imobilul ... (vezi toată discuția)