avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperări de creanţe, datorii . Este posibil ca o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperări de creanţe, datorii . Este posibil ca o firma de recuperare sa preia o datorie de la ...

Este posibil ca o firma de recuperare sa preia o datorie de la o banca acum 10 ani si sa ma anunte abia acum , adaugind la o datorie de 700 r0n 5000 ron dobinda ? Este normal asa ? Asa prevede legea ? Va multumesc anticipat pentru raspuns .

Cel mai recent răspuns: corneliuboghian , utilizator 10:26, 9 Septembrie 2021
poate prelua ce creante doreste, insa nu va poate obliga sa platiti. deocamdata ignorati_i si daca va treziti executat silit, faceti de indata contestatie
Multumesc pentru raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie judecatoreasca de executare silita TomaD TomaD Buna seara, In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale, aprox. 5000 ron. Situatia financiara a evoluat negativ si nu am mai achitat cateva rate (nu ... (vezi toată discuția)
Proprie pe cont la banca pentru recuperarea unei cheltuieli de scolarizare? maggellan78 maggellan78 De curand am semnat un angajament de plata pentru ca mi-am dat demisia de la stat ( cheltuieli de scolarizare). Am aflat ca cei de la finante mi-au blocat un ... (vezi toată discuția)
Datorie banca din cauza unei erori de soft mfulga mfulga pe scurt, povestea e cam asa: am avut un cont de salariu la o anumita banca, superoferta, fara nici un fel de comision. in august 2007 mi-am schimbat locul de ... (vezi toată discuția)