avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sa zicem ca ai avea un vecin batran si senil care sta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sa zicem ca ai avea un vecin batran si senil care sta deasupra ...

Sa zicem ca ai avea un vecin batran si senil care sta deasupra ta si care hraneste porumbeii din cartier in ambele balcoane, si tot zgomotul si mizeria de la porumbei se revarsa asupra ta si iti murdareste balcoanele in fiecare zi. Ce ai face sa opresti situatia? S-a incercat sa se vorbeasca cu el, dar degeaba. A inceput sa isi puna prelate de plastic sa ascunda porumbeii in balcon. Pe langa asta are si acoperis la balcon din plexiglas, si porumbeii fac zgomot si mergand pe acesta.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:39, 11 Septembrie 2021
Nu prea exista solutii, asteptati obstescul sfirsit al vecinului dvs.,
Exista o actiune in instanta cu obiect obligatia de a nu face, bazata pe raporturile de vecinatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Porumbei opryka11 opryka11 Buna ziua ! Locuiesc intr-o fosta casa nationalizata , compusa din cinci apartamente cu toti atatia proprietari, curtea a ramas proprietetea ICRAL iar pentru ... (vezi toată discuția)
Mai e permis spalatul balconului ? gev gev O prietena locuieste la parter intr-un bloc de 10 etaje si se plange ca la orele 23-24 un vecin de la etaj isi spala balconul, zgomotul apei cazand pe spatiul ... (vezi toată discuția)
Acoperis la locul de parcare bozzont bozzont Locuiesc in mun. Piatra-Neam intr-un cartier unde se gaseste foarte greu loc de parcare. Am gasit un loc de parcare doar ca este foarte aproape de bloc, chiar ... (vezi toată discuția)