avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... STIMULENT INSERTIE buna ziua, vreau sa mi fac dosar de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

STIMULENT INSERTIE buna ziua, vreau sa mi fac dosar de stimulent ...

STIMULENT INSERTIE

buna ziua, vreau sa mi fac dosar de stimulent insertie copil. Am o intrebare - ce se intampla daca in luna 22..23 cand ma duc la angajator..gasesc lacat pus pe poarta..iar firma inchisa? trebuie sa returnez banii? nu e vina mea ca s-a inchis acea firma..intre timp.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:53, 7 Septembrie 2021
Nu aveti cum sa depuneti dosarul, daca nu realizati venituri ... trebuie dusa si decizie de reluare a activitatii la AJPIS/Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție Ionela19 Ionela19 Bună ziua, m-am întors la munca cu 3 luni înainte de a face copilul 2 ani beneficiind astfel de stimulent de inserție.am contractul de munca pe determinat ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie de 500 lei bulimargiulia bulimargiulia buna ziua,as vrea sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu stimulentul de insertie...sotul meu poate avea dreptul la el chiar daca nu intra in concediu pentru ... (vezi toată discuția)
Stimulent creștere copil Flori pop Flori pop Am, venit agricol și vreau să îmi depun actele pentru stimulent de creștere copil. Am decizia de la finante pe ultimi doi ani, am si certificat de ... (vezi toată discuția)