avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost angajat pe un post de Coordonator Productie, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost angajat pe un post de Coordonator Productie, iar datorita ...

Am fost angajat pe un post de Coordonator Productie, iar datorita unei situatii care nu mi-a fost adusa la cunostinta nici verbal si nici scris, la revenirea din Concediu de Odihna am fost relocat pe post de Magazioner.
Sub ce forma legala pot cere act scris si justificat pt aceasta decizie si ce se intampla daca refuz acest post de lucru ?
Cum pot eu prelua o gestiune la o magazie fara a primi un act aditional sau o decizie scrisa in acest sens?
Mentionez ca Magazionerul a depus demisia la zi fara a preda Gestiunea cu 3 zile inainte de revenirea mea din Concediu de Odihna.
Multumesc anticipat celor ce vor avea timp sa imi raspunda .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 7 Septembrie 2021
HG 905/2017
art.7
....
(3) La solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligați să îi elibereze acestuia copii ale documentelor existente în dosarul personal, în termen de 15 zile lucrătoare de la data solicitării.

In caz de refuz, sesizati ITM-ul

(6) Constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor angajatorilor se fac de către inspectorii de muncă.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligațiile angajatorului de a da răspuns, în scris, angajatului Ana Mincu Ana Mincu Săptămână trecuta, de pe o zi pe alta, am fost înștiințața printr-un mail și atât ca am fost retrogradată și ca a fost detașată alta persoana pe ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract munca tantzi_t tantzi_t Mi-am dat demisia in 15.02.2018 si nu mi se da decizia de inchidere si fisa de lichidare ( nu stiu daca asa se numesc !!!). Am nevoie de ele pentru Casa de ... (vezi toată discuția)
Fostul angajator nu mi a eliberat adeverita prin care reiese ... Yony83 Yony83 Fostul angajator nu mi a eliberat adeverita prin care reiese perioada lucrata si nici decizia ! Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)