avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna seara! Am primit o comunicare adresa prin care mi ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna seara! Am primit o comunicare adresa prin care mi se spune ...

Buna seara! Am primit o comunicare adresa prin care mi se spune că sunt intervenient--reclamant. In anul 2018 am avut un eveniment rutier soldat cu pagube materiale în valoare de 900lei și am mers pe cale amiabila cu celălalt participant. Acum am primit aceasta adresa prima care mi se cere o intampinare. Mă puteți ajuta cu un model de intampinare, sau cu ce as putea face pe mai departe? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CosminaBog , utilizator 09:14, 8 Septembrie 2021
Buna seara,
Pentru o asistenta corespunzatoare adresati-va unui avocat.

Întrebarea e, pot sa fac eu întâmpinarea sau trebuie sa merg la un avocat?

Mihail Croitoru a scris:

Buna seara,
Pentru o asistenta corespunzatoare adresati-va unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intervenient intr-un proces dintre doua societati de asigurare petronelb petronelb Cu 2 ani in urma, fiind angajat la o societatea de curierat, in calitate de sofer, am fost implicat intr-un accident auto care s-a soldat cu pagube materiale. ... (vezi toată discuția)
Intervenient fortat in cazul unui accident rutier ANTIMANTIM ANTIMANTIM Buna ziua , Am avut in urma cu putin timp un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, eu, in calitate de parte vinovata. S-au demarat procedurile ... (vezi toată discuția)
am fost citat intr-o actiune ca intervenient. alinnm alinnm Buna seara, Am avut un accident rutier soldat cu victime . S-a deschis dosar de vatamare corporala, dupa care s-a clasat nefiind probleme majore cu privire ... (vezi toată discuția)