avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Pe data de 16 august mi am incheiat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Pe data de 16 august mi am incheiat contractul de munca, iar astazi trebuiau imi fie virati banii pe zilele lucrate, plus cele 21 de zile de concediu. sau cat se platesc zilele de coAs dori sa aflu, daca stiti cumvs, cncediu, pentru ca eu am l

Plata concediu dupa demisie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:36, 8 Septembrie 2021
Legea prevede ca salariul se plateste la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.

Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.

Asadar, suma privind compensarea zilelor de CO neefectuate se calculeaza raportandu-se la ultimele 3 luni anterioare celei în care a incetat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma ajuta și pe mine cineva va rog cu calculul indemnizației ... Lara34 Lara34 Ma ajuta și pe mine cineva va rog cu calculul indemnizației de concediu de odihna? La 1 salariu brut de 3145 lei ,net 1900 lei ,pentru 9.25 zile de concediu ... (vezi toată discuția)
Pot sa solicit plata zilelor de concediu de odihna suplimentare ca si persoana cu dizabilitati? Melinda_Sz Melinda_Sz Maine urmeaza sa fac lichiderea la locul de munca si abia acum am aflat ca aveam dreptul la minim 3 zile de concediu de odihna suplimentar ca si persoana cu ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu crisvyk crisvyk Bună ziua. Am lucrat la o firma unde nu am luat toate zilele de concediu în 2017 și 2018. Am vorbit acum și mi s-a spus ca mi se vor plăti dar cică ... (vezi toată discuția)