avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ma ajuta și pe mine cineva va rog cu calculul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ma ajuta și pe mine cineva va rog cu calculul indemnizației ...

Ma ajuta și pe mine cineva va rog cu calculul indemnizației de concediu de odihna? La 1 salariu brut de 3145 lei ,net 1900 lei ,pentru 9.25 zile de concediu neefectuate este corecta suma pe care am primit o ? 700 lei.Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 4 Aprilie 2022
Luna efectuarii CO ?
Nu a fost efectuat ,am demisionat și mi au fost plătite aceste zile de concediu de odihna neefectuate.Plata s a făcut pe data de 1 aprilie pentru luna martie salariu +plata acestor zile de co

Cornel Vasile a scris:

Luna efectuarii CO ?

Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.

Asadar, suma privind compensarea zilelor de CO neefectuate se calculeaza raportandu-se la ultimele 3 luni anterioare celei în care a incetat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu crisvyk crisvyk Bună ziua. Am lucrat la o firma unde nu am luat toate zilele de concediu în 2017 și 2018. Am vorbit acum și mi s-a spus ca mi se vor plăti dar cică ... (vezi toată discuția)
Buna, va rog un salariat angajat care a fost detasat la o alta ... lyly64 lyly64 Buna, va rog un salariat angajat care a fost detasat la o alta intitutie pe o perioada de 5 luni si la momentul detasarii a efectuat concediu de odihna cu 10 ... (vezi toată discuția)