avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Cum se procedeaza atunci cand pierzi actele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Cum se procedeaza atunci cand pierzi actele casei ...

Buna ziua! Cum se procedeaza atunci cand pierzi actele casei si Titlul de proprietate emis de prefectura pentru terenul arabil din camp? Care sunt pasii ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mariaadam58 , utilizator 15:49, 9 Septembrie 2021
Buna ziua, incercati sa mergeti la institutiile emitente si sa obtineti duplicate. Procedurile difera in functie de cine a emis titlurile de proprietate.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate teren pierdut TIBOR 3 TIBOR 3 Am pierdut titlul de proprietate teren intravilan si extravilan eliberat de primaria unei comune. Mentionez ca am o copie xerox dupa acest titlu. Ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Pierdut titlu de proprietate valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua daca unchiul meu a pierdut un titlu de proprietate si acum vrea sa vanda o proprietate unde se poate duce sa scoata un alt titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pe numele ambilor proprietari mihaita70 mihaita70 Titlu de proprietate pe numele ambilor proprietari Buna ziua, detin impreuna cu varul meu un teren agricol arabil, in cote egale, pentru care a fost facut ... (vezi toată discuția)