avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate pe numele ambilor proprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate pe numele ambilor proprietari

Titlu de proprietate pe numele ambilor proprietari
Buna ziua, detin impreuna cu varul meu un teren agricol arabil, in cote egale, pentru care a fost facut cadastrul. Problema este că a fost emis un singur titlu de proprietate pentru teren, pe care il detine varul meu, desi suntem amandoi proprietari. Cum as putea intra si eu in posesia unei copii legalizate a titlului, avand in vedere că nu doreste să mi-l puna la dispozitie pentru legalizare? Unde as putea sa ma adresez pentru a avea si eu o copie legalizata a titlului de proprietate? Ce acte sunt necesare pentru a fi depuse? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2022
mihaita70, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 19:12, 24 Octombrie 2022
Buna ziua, institutia emitenta a titlului de proprietate va poate elibera la cerere un duplicat. Indicati in cerere toate elementele cunoscute ale titlului de proprietate al carui duplicat il solicitati, faptul ca sunteti coproprietar impreuna cu o copie a C.I.-ului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu actele de proprietate: pentru dezbaterea succesiunii, intabulare voi avea nevoie de titlul de proprietate teren in original sau in copie legalizata? Vranceanud Vranceanud As avea si eu o intrebare. Bunica mea este propriuetara in indiviziune pe un teren agricol, cf legii 18, si detine o copie legalizata de pe acest titlu de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate georgetra georgetra Buna ziua! Am facut acum un an succesiune dupa bunicii mei decedati. Titlul de proprietate pentru casa si teren agricol s-a pierdut. La aceasta proprietate ... (vezi toată discuția)
Teren cu un singur titlu de proprietate si doi titulari mihaita70 mihaita70 Buna ziua. Mamei mele si vărului meu le-a fost retrocedata o suprafata de teren agricol, dar există doar un singur titlu de proprietate. Dupa efectuarea ... (vezi toată discuția)