avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, in cadrul companiei se dorește a fi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, in cadrul companiei se dorește a fi efectuată o ...

Buna ziua, in cadrul companiei se dorește a fi efectuată o ancheta interna privind comportamentul unuia dintre manageri; la aceasta ancheta se dorește : intervievarea câtorva angajați, participarea dnei de la hr România, hr-ul din cadrul grupului și un interpret ( traducător) .
Doresc sa aflu dacă implicarea persoanei externe intr-o ancheta interna cu detalii sensibile încalcă in vreun fel legea GDPR și dacă da, cum ma sfătuiți sa procedez?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 8 Septembrie 2021
Estevorba despre cercetarea disciplinară a acelor salariați?
S-a făcut o sesizare și se dorește investigarea sesizării
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, conducerea decide componenta comisiei .... iar cine este din afara companiei, poate semna un acord de confidentialitate pentru respectarea prevederilor GDPR.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Septembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de cercetare disciplinara ankalaura85 ankalaura85 Pentru alcatuirea comisiei de cercetare disciplinara intr-o societate cu doi administratori se poate alcatui din directorul general, consilierul juridic si o ... (vezi toată discuția)
Conflict angajat vs. angajator HYP HYP Buna ziua, O persoana a intrat in conflict cu seful de echipa din cadrul unei sectii.Seful a amenintat angajatul cu o penalizare(nu stiu de care , in bani sau ... (vezi toată discuția)
Presiuni exercitate de angajator coyote coyote Buna ziua! Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: in urma unor discutii in contradictoriu, directorul mi-a cerut demisia. Nu am acceptat, ca urmare, pe ... (vezi toată discuția)