avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În cazierul judiciar îți scrie doar condamnarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În cazierul judiciar îți scrie doar condamnarea definitiva ...

În cazierul judiciar îți scrie doar condamnarea definitiva după ce e gata tot procesul penal .Sau îți scrie locul sau momentul unde se afla dosarul penal?
Am un prieten care acum e trimis în judecata și dorește sa-si elibereze cazierul de la poliție (încă nu a fost la primul termen de judecata)
Mulțumesc frumos de răspuns.
El nu a săvârșit alta fapta are cazierul curat .
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:04, 10 Septembrie 2021
Nu o sa apara nimic momentan.
Mulțumesc de răspuns.
O seara bună
In cazierul de la dosarul penal, o sa apara ca a fost pusa in miscare actiunea penala in dosarul penal nr. xxx, ...fiind si firesc si normal, dat fiind faptul ca a fost trimis in judecata. Acum depinde si unde ii trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dosar penal pe rolul instantei, ce mentiune apare in cazierul judiciar? daia ileana daia ileana Am un proces pentru alcool la volan cu prima infatisare pe data de 16.02.2012. As vrea sa stiu de la ce data va aparea mentiunea in cazierul judiciar.La acest ... (vezi toată discuția)
Cand eliberez cazierul judiciar va aparea in acesta inscris faptul ... Cristi48 Cristi48 Cand eliberez cazierul judiciar va aparea in acesta inscris faptul ca sunt trimis ca inculpat intr-un proces care inca nu a inceput?Sau va aparea ... (vezi toată discuția)
Comunicarea unei sentinte pentru inscriere in cazier NAO NAO IN CAT TIMP DE LA PRONUNTAREA SENTINTEI SE FACE INSCRIEREA IN CAZIERUL JUDICIAR (vezi toată discuția)