avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Imi puteti spune va rog daca vineri,10.09.2021,la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Imi puteti spune va rog daca vineri,10.09.2021,la reîntoarcerea ...

Imi puteti spune va rog daca vineri,10.09.2021,la reantoarcerea din Germania in Romania,si nu am test intru in izolare?C.f. culori au momentan aceste 2 tari? Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 19:18, 9 Septembrie 2021
Vinerea se reactualizeaza lista. Faceti-va test PCR, nu va poate izola daca e negativ, Germania poate intra cel mult in zona galbena.
Germania a intrat în zona galbenă. Fără test negativ veți fi carantina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.in data de 10.09.2021,plec din germania ,in romania,asi ... Buna ziua.in data de 10.09.2021,plec din Germania ,In Romania,asi dori sa stiu daca se face izolare la domiciliu,si daca exista modalitate de a scapa de ... (vezi toată discuția)
Urmează sa plec în țară pe 16 nov. iar pe data de 23 sunt ... AdrianZ. AdrianZ. Urmează sa plec în țară pe 16 nov. Iar pe data de 23 sunt chemat în instanță la un proces penal. Problema este ca este intrata în vigoare carantina în ... (vezi toată discuția)
Carantina coronavirus buna ziua , la sfârșitul lunii vreau sa merg in românia dintr-o ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua , La sfârșitul lunii vreau sa merg in România dintr-o țara încadrată in zona roșie cu soțul vaccinat, eu și fetița de 6 ani nevaccinate ... (vezi toată discuția)