avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua.in data de 10.09.2021,plec din Germania ,In ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua.in data de 10.09.2021,plec din Germania ,In Romania,asi ...

Buna ziua.in data de 10.09.2021,plec din Germania ,In Romania,asi dori sa stiu daca se face izolare la domiciliu,si daca exista modalitate de a scapa de izolare.Nu sunt vaccinat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:09, 7 Septembrie 2021
Germania e in zona verde, nu e nevoie de test, nu intrati in carantina. Urmariti insa, daca nu se modifica listele, e aproape de limita cu zona galbena si atunci va trebuie obligatoiu test negativ PCR nu mai vechi de 72 de ore, ca sa nu fiti carantinat.
[ link extern ]
[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi puteti spune va rog daca vineri,10.09.2021,la reîntoarcerea ... Imi puteti spune va rog daca vineri,10.09.2021,la reantoarcerea din Germania in Romania,si nu am test intru in izolare?C.f. culori au momentan aceste 2 tari? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!daca vrea cineva sa vina din germania in romania ce ... Teoflo Teoflo Buna ziua!Daca vrea cineva sa vina din Germania in Romania ce conditii trebuie sa îndeplinească la plecare de acolo si cand ajunge in tara?Multumesc! (vezi toată discuția)
Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)