avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara am o suferinta mare am incheiat un contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara am o suferinta mare am incheiat un contract de vanzare ...

Buna seara am o suferinta mare am incheiat un contract de vanzare cumparare a unei carsoniere prin agentia imobiliara toate bune pana aici,in precontract sa mentionat ca partea mea este o suma de bani si masina. Dl acasa a inceput sa regrete ca mia dat masina si nu vrea sa imi scoata fiscalul pt. Am trece masina pe numele meu. Ma pot razgandi sa semnez la notar actul de vanzare al casei???? Mentionez la agentie ni sa dat o suma din plata egala la amundoi.
Cel mai recent răspuns: mroby , utilizator 07:49, 9 Septembrie 2021
Buna dimineata,

Daca prin antecontract v-ati inteles in acest mod atunci asa ar trebui sa se intample.
Atunci cand mergeti la notar pentru perfectarea actului autentic de vanzare-cumparare refuzati semnarea acestuia pana cand cumparatorul nu va preda toate actele si cheile masinii, inclusiv certificatul de atestare fiscala.
In eventualitatea in care nu se va putea mentiona masina in contractul de vanzare-cumparare trebuie obligatoriu sa incheiati separat un contract de vazare-cumparare strict pentru masina.

Numai bine,



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract incheiat la agent imobiliar utaliviu@yahoo.com utaliviu@yahoo.com Buna ziua,am incheiat un precontract pt.vanzarea unei garsoniere la un agent imobiliar in care cumparatorul mi-a dat un avans de 1000euro pana cand vom mefge ... (vezi toată discuția)
Acte necesare precontract vanzare cumparare imobil bogdanbratu bogdanbratu buna ziua. imi este destul de neclar asa ca va solicit ajutorul. calitatea mea este de vanzator si sunt pe punctul de a incheia un precontract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Foarte urgent !!!! va rog ajutatima cu un sfat!! ginamangra ginamangra Vreau sa cumpar un apartament cu banii cash dar intreaga suma o voi avea doar peste o luna asa ca m-am inteles cu vanzatorul apartamentului sa-i dau o parte ... (vezi toată discuția)