Buna ziua! Sotia mea tocmai ce a fost concediata,insărcinata fiind,lucru de care stia si angajatorul,dar totusi a fost concediata conf.art.61 lit. d. adica dupa o evaluare profesionala facuta de patron din pix in birou fara o comisie etc. In plus a fost trimisa acasa fara acele 20 de zile de prefiz prevazute in art. de mai sus.
Noi vrem sa atacam aceasta decizie in instantă.
Intrebarea este: Avem castig de cauza? Si daca da ce anume caștigam? Multumesc anticipat!
Legea nu se refera la stagiu de cotizare ci la realizarea de venituri din salarii și asimilate salariilor, venituri din activități independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activități agricole, silvicultură și piscicultură, supuse impozitului pe venit, in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului timp de 12 luni, aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau aflarea în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010.
De exemplu:
- data prezumata a nasterii : 15 noiembrie 2021
- cele 12 luni eligibile pentru CCC trebuie sa fie cuprinse in intervalul :decembrie 2019 - noiembrie 2021.
Daca exista 12 lunii in care s-au realizat venituri din salarii și asimilate salariilor, venituri din activități independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activități agricole, silvicultură și piscicultură, supuse impozitului pe venit sau sa se fi aflat in perioade asimilate - somaj, CCC, elev/student la zi etc., atunci se beneficiaza de indemnizatie.
in ordonanta 111/2010 cu modificarile recente aduse de ordonanta 26/2021 gasiti conditiile acordarii indemnizatiei de crestere copil; nu specifica ca trebuie sa fii angajata in momentul in care ceri indemnizatia; puteti citi ordonantele ,le gasiti pe net; in plus sa va duceti si la directia de protectie a copilului din cadrul primariei de sector si sa intrebati din timp de dosar( sunt informatii pe si pe site-urile primariilor); acum comunicarea se face si pe mail; inca un lucru important in derularea unui proces sa va asigurati si ca puteti dovedi ca angajatorul a cunoscut starea sotiei in momentul concedirii ;asta asa pentru usurinta; desi, probabil doar faptul ce evaluarea nu a o fost facuta ca la carte o sa conteze f mult; am vazut castig de cauza si pe motivul ca nu a fost facuta corect informarea; multa sanatate si bafta! nu lasati un eveniment ca asta sa va strice bucuria!faceti efortul sa apelati la un avocat ;uite ca pe aici sunt o gramada priceput,; ii puteti contacta; Sanatate!
Paternal
Mihaita1986
Buna ziua ,Am fost angajat Aprilie 2017 iunie 2018 dupa care am intrat in concediul medical 3 luni pana pe data de 1 octombrie si am incetat contractul de ... (vezi toată discuția)