avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am facut si eu o plangere la politia din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am facut si eu o plangere la politia din Constanta ...

Buna ziua, am facut si eu o plangere la politia din Constanta impotriva unui individ de la care am inchiriat un apartament pe OLX caruia i am achitat intr un cont de banca o suma de bani dar care pe urma nu a mai raspuns la telefon. Detin numarul contului de banca si numele persoanei titulare, dar nu pot spune cu certitudine ca este aceeasi persoana cu cea cu care am vorbit la telefon. IPJ Constanta mi a trimis o scrisoare cum ca s a deschis un dosar penal si as dori sa stiu cum se va proceda mai departe si daca imi pot recupera banii. De asemenea, am o plangere inaintata si catre banca persoanei titular de cont ,in curs de solutionare. Daca detin numarul dosarului penal, pot cauta cumva pe internet sa vad in ce stare este dosarul sau cine este persoana care m a inselat?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:48, 9 Septembrie 2021
Buna ziua,

Va puteti interesa de stadiul actelor de cercetare penala.

Veti fi audiata,in calitate de parte vatamata.

Va veti putea constitui parte civila,ptr.prejudiciul cauzat,solicitand,defalcat,sume de bani cu titlu de daune morale si materiale! Succes!
Andrei9320 a scris:
Daca detin numarul dosarului penal, pot cauta cumva pe internet sa vad in ce stare este dosarul sau cine este persoana care m a inselat?

NU. Pe net, nu. Urmarirea penala nu este publica.
Se poate face insa, ceea ce va spus doamna avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost furat,vreau cateva sfaturi. Florin-Razvan Florin-Razvan nu o sa stau sa relatez toata povestea ca va dura prea mult. In linii mari situatia sta asa : aveam motocicleta parcata in fata blocului unde locuesc. Intro ... (vezi toată discuția)
Plangere penala- cum trebuie sa procedez in acest caz? maque maque Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea speta: In urma cu noua luni am depus o plangere penala impotriva unui individ care mi-a rupt mana in ... (vezi toată discuția)
Am fost păcălit să deschid un cont de salariu la o bancă, pe care cineva l-a folosit ca să înșele alte persoane. am depus plângere dar sunt și eu cercetat penal, cum mă pot apăra? Oprea Alin Oprea Alin am intrat intr-o problema, sa va povestesc: acum o luna am postat pe olx un anunț in care am specificat ca vreau sa lucrez in week end, am fost sunat de o ... (vezi toată discuția)