concubina a plecat cu copilul la parintii ei si refuza accesul tatalui la copil pot sa iau copilul de exemplu dintr-un loc public si sa-l duc acasa?da,copilul este pe numele meu si locuim la aceeasi adresa pe buletine.
Cine da dreptul ca unul din parinti sa dispuna in mod abuziv de copil interzicandu-mi cu desavarsire si sa vad copilul macar.Ce fel de legi guverneaza in tara asta?Deci,copilul este pe numele meu a locuit in apartamentul nostru proprietate personala cu acelasi domiciliu si pe buletine am dus copilul la cresa in fiecare zi si acum admir locuinta si sufletul meu gol.Ce sa fac?
inteleg ca mama copilului,nu numai ca a luat copilul cu ea, dar va si interzice categoric sa vedeti minorul.
puteti incerca sa cereti tutela copilului, daca dv considerati ca va puteti ingriji de copil, iar mama nu corespunde moral pentru cresterea micutului si puteti si dovedi aceasta in instanta, atunci ati avea sanse sa obtineti dv cusodia.
sau puteti cere un program de vizita ,la care mama este obligata sa se supuna si sa il respecte ,altfel incalca o hatarare judecatoreasca si este pasibila de pedeapsa conform legii.
poate reusuiti sa comunicati cu mama
oricum, un program de vizitare minor trebuie sa cereti.consultati un avocat.
mult suuces!