avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Aveti cumva idee dacă mai este posibila ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Aveti cumva idee dacă mai este posibila schimbarea ...

Bună ziua,
Aveti cumva idee dacă mai este posibila schimbarea titularului pentru concediu crestere copil? Adică sa renunțe unul din părinți și sa poată prelua celalalt dacă îndeplinește condițiile. Menționez ca au fost plătite deja 2 luni din concediu Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:43, 10 Septembrie 2021
Da, mai exista prevazuta in lege o astfel de situatie.
Mulțumesc pentru răspuns. Aveți idee unde trebuie sa ma adresez?

Cornel Vasile a scris:

Da, mai exista prevazuta in lege o astfel de situatie.

Primariei in raza careia aveti domiciliul. Astfel:
1. mama renunta la CCC, tatal depune dosarul pentru CCC.
sau
2. tata renunta la CCC, mama depune dosarul pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil/ concediu neplatit Ant.alexandra Ant.alexandra Buna ziua , momentan sunt in concediu crestere copil si am inteles ca este obligatoriu sa ma intorc la servici cu o luna mai repede pana sa implineasca copilul ... (vezi toată discuția)
Concediu parental o luna vatafuflorentina vatafuflorentina Buna ziua,am o fetiță de 1 an și o luni,sunt divorțată dar locuiesc împreună cu fostul soț și dorește să intre o luna in concediu creștere copil eu ... (vezi toată discuția)